Over Michael

Puurheid heeft geen uitleg nodig!

Wie ik ben en waarom ik dit doe, aanbied

Ik kies heel bewust om vol in het leven te staan, vanuit mijn gevoel keuzes te maken, te leven op een alternatieve manier, zomer periode tuinhuis, winterperiode stacaravan, midden in de natuur.

Voor mij is wie ik ben de keuzes die ik maak, qua wonen, eten, leven midden in de natuur, de manier hoe ik mijn geld verdien, hoe ik met mensen, dieren en natuur omga en hoe ik anderen laat zien wat de gevolgen zijn van handelen.

Met dit aanbod wil ik mensen laten ervaren hoe alles met elkaar verbonden is, hoe wij allen uniek zijn en tegelijkertijd ook veel gelijkwaardige gedachten en gevoelens hebben.

Ieder heeft zijn voorkeuren, kracht en zwakheden, door samen te spelen kan ieder zichzelf vanuit gevoel ervaren.

Hoe meer ik mijzelf durf te zijn, hoe meer ik een ander in waarde kan laten zijn, door duidelijk aan te geven dit zijn mijn grenzen, dit vind ik fijn, dit vind ik niet fijn, heeft ieder de mogelijkheid ook zichzelf te zijn.

Elke actie geeft een reactie, door samen te spelen, kan mijn kind het kind in jou ontmoeten en volledig in het moment genieten van een uniek tijdelijk moment.

Ik geniet, vind dit leuk en nodig iedere deelnemer uit zichzelf en de ander te ervaren in het samen gedeelde moment.

Voor mij is het belangrijk die gedeelde momenten voor de deelnemers zelf te houden en heb daarom besloten geen beeldmateriaal meer te delen met “Social media”.

Jullie moment met mijn gedeeld is van jullie.

Vandaar 2 have fun is 2 make fun.